Voorjaarsvergadering doorgeschoven*Begroting wel vastgesteld

2 juli 2010 642x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorjaarsvergadering doorgeschoven*Begroting wel vastgesteld

In verband met het WK-voetbal en andere activiteiten is het niet mogelijk gebleken om in de maand juni de voorjaarsvergadering te houden. Deze half-jaarlijkse vergadering staat voor een belangrijk deel in het teken van de begroting voor het komende seizoen. 

Het Dagelijks Bestuur is op 1 juli bijeen geweest en heeft de begroting met de penningmeester besproken en definitief vastgesteld. De leden van de kascontrole-commissie krijgen deze binnenkort toegestuurd, waarna de penningmeester met deze leden een afspraak maakt om de begroting en een aantal lopende financiële zaken te bespreken.

Ter geruststelling :"De vereniging verkeert in rustig financieel vaarwater" . Het bestuur wenst de leden een fijne vakantie en we zien jullie in augustus graag gezond en wel weer terug aan de Reeweg Oost.
Gesloten voor reacties