Jos en Hannie in ´t Veld in het zonnetje tijdens Vrijwilligersfeestje

26 juni 2010 2484x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jos en Hannie in ´t Veld in het zonnetje tijdens Vrijwilligersfeestje

DFC hield vrijdagavond in en – vanwege het heerlijke zomerse weer – ook buiten het clubgebouw een feestavondje voor z´n vrijwilligers. Met een drankje, een hapje en waarderende woorden van bestuurszijde werd onder meer het seizoen 2009-2010 informeel nabesproken en vooruit gekeken naar de nieuwe voetbaljaargang.

Co-voorzitter Henk Nieboer  toonde in zijn toespraak (de enige van de warme gezellige avond) in z´n nopjes met de inzet van de vele tientallen roodwitte vrijwilligers. Een speciaal woord van dank richtte hij tot Jos en Hannie ´t Veld. Zij stoppen na ruim dertig jaar met hun kantine-werkzaamheden. Hannie ´draaide´ de voorbije jaren de keuken, Jos was actief binnen de sectie inkoop. Het roodwitte echtpaar werd door Nieboer gefêteerd met een onder meer een bloemenhulde.
 
Gesloten voor reacties