DFC moet EBOH (zo) na rust laten gaan: 1-4*Paul Koster toch tevreden

16 februari 2010 552x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC moet EBOH (zo) na rust laten gaan: 1-4*Paul Koster toch tevreden

DFC verloor dinsdagavond op het eigen kunstgrasveld de oefenwedstrijd tegen stadgenoot EBOH (zondag) met 1-4. Bij rust leidde de ploeg van trainer Paul Koster nog met 1-0 door een treffer kort voor de pauze van jeugdspeler Aaron Perez Maria uit een counter.

EBOH speelt zoals bekend tweede klas zondag, een tree hoger dan DFC. Koster: ,,We speelden tegen een goed EBOH met een hoge balcirculatie. Van onze kant werd in de eerste helft goed en sterk gespeeld´´.
 
In de pauze zette Koster enkele jeugdspelers in ´om alvast te ruiken aan het eerste´. Door de omzettingen was het even gewennen geblazen bij DFC. Daarvan profiteerde een sterk EBOH heel snel: 1-3. Uiteindelijk vergrootte EBOH de winstmarge naar drie goals. ,,EBOH was iets felle na rust maar in de tweede helft heb ik toch ook goeie dingen gezien aan onze kant´´, aldus Koster.
 
*Komende zaterdag oefent DFC om half een op het eigen kunstgrasveld tegen Haaften. Voorwaarde is wel dat beide teams hun competitiewedstrijden zaterdag zien afgelast.
Gesloten voor reacties