Hulde voor vrijwilligers die DFC-accommodatie fraai opgeknapt hebben

24 augustus 2009 593x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hulde voor vrijwilligers die DFC-accommodatie fraai opgeknapt hebben

Om de spelers vanavond (dinsdag) een perfecte grasmat aan te bieden, werd het hoofdveld van DFC maandagmorgen langdurig besproeid. De bekertopper tegen De Zwerver wordt DFC´s eerste officiële thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.

Spelers en toeschouwers zullen vanavond een fraai opgeknapte accommodatie aantreffen. Co-voorzitter Ger Hüsen in de jongste uitgave van het Clubnieuws DFC: ,,Een groep vrijwilligers is op onze accommodatie zeer actief geweest. De dug-outs en de tribune hebben een metamorfose ondergaan en in de kantine is de verlichting boven de bar vernieuwd. Geweldig mannen en bedankt!´´
 
Drie van die waardevolle vrijwilligers – Jos in ´t Veld, Frans van de Merwe en Cees van der Sluis – verrichtten maandagmorgen nog een laatste inspectie. Bert Kuipers en Peter Louwman ontbraken maar zullen ongetwijfeld de komende dagen ook van diverse kanten terechte lof toegezwaaid krijgen.
 
Gesloten voor reacties