ALV (5): Nieuwtjes uit de ledenvergadering

25 november 2008 555x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV (5): Nieuwtjes uit de ledenvergadering

* DFC is in samenwerking met RCD en honkbalvereniging The Hawks gekomen tot een derde conceptplan van aanpak voor het huidige complex aan de Reeweg-Oost. Daarin wordt ook bekeken wat de andere mogelijkheden zijn met behoud van ieders identiteit.


* De gemeente Dordrecht heeft toegezegd dat er voor het nieuwe seizoen een kunstgrasveld voor DFC en RCD zal worden aangelegd.


* Henri Verstegen wordt voorzitter bij de jeugd, die deze functie overneemt van Bert Huybens.


* Voor het tweede achtereenvolgende jaar is door de kantinecommissie een winstpercentage geboekt van meer dan 50%. Dit percentage voldoet aan de norm van de KNVB en de belastingdienst. Dankzij een scherp inkoopbeleid is dit bereikt.


* Het verenigingsboekjaar 2007-2008 werd bij DFC net zo als over 2006-2007 met een positief exploitatieresultaat afgesloten. Weliswaar zijn er nog enkele verplichtingen uit het verleden, maar de huidige stand van zaken kan duidelijk beter, dan vier jaar geleden, worden genoemd.


* Het aantal jeugdleden bij DFC vertoont een lichte stijging. Een teken dat de club weer aantrekt. Met dank aan alle vrijwilligers voor hun bijdrage.

Gesloten voor reacties