DFC125 TOERNOOI (1): Zeges DFC en Oranje Wit op doelpuntrijke avond

19 augustus 2008 1153x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC125 TOERNOOI (1): Zeges DFC en Oranje Wit op doelpuntrijke avond

Op de eerste avond van het Jubileumtoernooi van DFC won Oranje Wit dinsdag met 3-2 van Jong FC Dordrecht. Ook DFC begon met de volle winst. Tegen Dubbeldam-zaterdag werd het 4-3.


*Zaterdagtweedeklasser Oranje Wit leidde bij rust al verdiend met 1-0. Voor Oranje Wit scoorden Adilson Tavarez Lopez, Hamza Zharoukthi en Max van der Klis. De goals van Jong FC Dordrecht kwamen op naam van Mark Vosselman en Marvin Gessel.


*In de andere wedstrijd won DFC met 4-3 van Dubbeldam zaterdag. Bij rust stond het 2-2. Voor DFC scoorden Davut Sahan (strafschop), Mark Jongeneel, Robin Ramesar en Merijn van Groesen. De Dubbeldam-treffers kwamen op naam van Jacques van Kampen (2x waarvan 1x uit een strafschop) en Arjo Harmans. De winnende goal van DFC viel in de laatste minuut.


*De toernooi-stand na de eerste avond luidt: 1 DFC 6 punten (3 punten voor zege en 3 punten voor het aantal gescoorde goals), 2 Oranje Wit 6, 3 Dubbeldam 3 en 4 Jong FC Dordrecht 2.  (Een zege levert 3 punten op waarbij het aantal goals wordt opgeteld met een maximum van 3)


*Donderdag wordt het toernooi afgesloten met de wedstrijden Jong FC Dordrecht – Dubbeldam (19 uur) en DFC – Oranje Wit (20 uur). Het laatste duel heeft meteen de allure van een topper tussen ploegen die uit de eerste ronde het maximale aantal punten binnenhaalden.

Gesloten voor reacties