Prijzen Kerstloterij kunnen donderdagavond in het clubgebouw worden afgehaald

14 december 2007 497x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Prijzen Kerstloterij kunnen donderdagavond in het clubgebouw worden afgehaald

De trekking van de Kerstloterij 2007 van DFC is verricht. De prijzen van dit clubgebeuren kunnen donderdag 20 december tussen 19.30 uur en 21.30 uur worden opgehaald in de DFC-kantine uiteraard op vertoon van het betreffende winnende lot.


De evenementencommissie van DFC bedankt de deelnemers voor hun steun en wenst u prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.


*Alle winnende lotnummers inclusief de daarbij behorende prijzen vindt U door op onderstaande link ´Bekijk de foto´s´ te klikken. Dit alles onder voorbehoud van o.m. eventuele tikfouten.


* DFC-trainer Laurens Gerlich had vorige week na de training kerstcadeautjes in petto voor enkele van zijn naaste medewerkers. Zo kregen de teambegeleiders Ton Lucas, Fred Eland en Cees van Woerkom, grensrechter Marco Franken, clubadviseur Cees van der Sluis en eindredacteur Fred van Dongen van o.m. Clubnieuws en Website een super-kaars in DFC-kleuren. Geug Leendertse (begeleidingscommissie) en technisch adviseur Arie Evers ontvingen het presentje zaterdag.
Gesloten voor reacties