Ondanks afgelasting volop activiteit in clubgebouw

8 december 2007 436x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ondanks afgelasting volop activiteit in clubgebouw

De KNVB Zuid I gelastte het hele wedstrijdprogramma voor vandaag (zaterdag) af wegens de slechte gesteldheid van de velden. Dat betekende onder meer  dat de derby DFC – SC Emma, die vanavond zou worden gespeeld, niet doorging.  Ook alle andere DFC-teams kwamen door de algehele afgelasting niet in actie. Wanneer alle wedstrijden worden ingehaald is nog niet bekend.


Niettemin was er vandaag volop activiteit in het clubgebouw van DFC.  De selectie onderhield zich onder meer met darten, biljarten, tafelvoetbal en pokeren. Ook was er in de namiddag een etentje. De dames Vuik en Van Nes hielden zich bezig met het optuigen van de Grote Kerstboom in de kantine. Ze deden dat buitengewoon bekwaam.
Gesloten voor reacties