Nieuwe Jeugd Evenementen Commissie (JEC) trapt af met Winterspelen

8 december 2007 518x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Jeugd Evenementen Commissie (JEC) trapt af met Winterspelen

DFC beschikt sinds kort over een speciale Jeugd Evenementen Commissie opgericht (JEC). Leden zijn  Anneke van Es, Lia van Wijngaarden en Evelien in ’t Veld.  Het jeugdbestuur is bijzonder in zijn nopjes met deze commissie en zal ze ondersteunen waar mogelijk. Het jeugdbestuur wenst de dames-commissieleden  veel succes toe. 
Jeugdvoorzitter Bert Huijbens: ,,Een initiatief waarmee de JEC direct is gekomen zijn De Winterspelen. Tijdens de winterstop worden deze gehouden voor de kabouters en de D- en F-pupillen. ,,Want in de weekeinden dat er geen voetbalprogramma is, willen we de jeugd toch een activiteit bieden´´.


De DFC Winterspelen vinden plaats op de zaterdagen 29 december, 5 en 19 januari. Huijbens vervolgt: ,, Wat staat er op programma? Zaalvoetbal, tafeltennis, tafelvoetbal en tafeltennis. Kinderen moeten zich voor zaterdag 15 december aanmelden bij hun leider, zodat  er een inschatting gedaan kan worden voor wat betreft het aantal deelnemers.´´

Gesloten voor reacties