Inhaalronde 19 januari: Groot Ammers – DFC**DFC A1 – VVGZ A1

3 december 2007 528x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Inhaalronde 19 januari: Groot Ammers – DFC**DFC A1 – VVGZ A1

De in november afgelaste wedstrijd tussen Groot Ammers en DFC wordt zaterdag 19 januari ingehaald. Het is tevens de eerste competitiewedstrijd van DFC in het nieuwe jaar.


Een week later begint DFC officieel aan de tweede competitiehelft met een thuiswedstrijd tegen Leerdam Sport, waartegen  op de openingsdag van het seizoen uit werd gelijkgespeeld (3-3).


De KNVB heeft nog geen nieuwe datum geprikt voor het competitieduel Asperen – DFC dat in september geen doorgang kon vinden omdat de DFC-selectie kwam vast te zitten in een lange file op de A15 als gevolg van een verkeersongeluk.


*In de vierde klasse C van het zaterdagvoetbal – de afdeling van DFC 1 – heeft Drechtstreek  één winstpunt in mindering gekregen wegens schuld aan staken van de uitwedstrijd bij SVW. Dit duel werd enkele minuten voor tijd gestaakt bij een 3-3 stand. De tuchtcommissie heeft verder bepaald dat de ontmoeting moet worden uitgespeeld, meldt AD De Dordtenaar. Drechtstreek heeft inmiddels besloten beroep aan te tekenen tegen de straf.


**De in november afgelaste jeugdwedstrijden DFC A1 – VVGZ A1 en DFC C1 – Asperen C1 worden zaterdag 19 januari ingehaald. Ook dit zijn de eerste wedstrijden van beide teams in het nieuwe jaar.

Gesloten voor reacties