AD interviewt Louisiano Trinidad: ´Ik heb tranen met tuiten gehuild´

12 december 2007 1484x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor AD interviewt Louisiano Trinidad: ´Ik heb tranen met tuiten gehuild´

Selectiespeler Louisiano Trinidad (21) paradeerde vanmorgen uitgebreid op de sportpagina´s van dagblad AD De Dordtenaar. Verslaggever Jan Volwerk sprak met Louisiano nu diens voetbal-lijdensweg bijna voorbij lijkt te zijn.


Augustus 2006, bijna anderhalf jaar terug dus, scheurde Louisiano tijdens het DFC 123 Toernooi een kruisband. ,,Ik dacht dat mijn voetballeven voorbij was. Tranen met tuiten heb ik gehuild. Echt waar. Vraag het mijn vader en m´n moeder´´, onthult hij in het interview. Inmiddels is Louisiano weer fit. Fit genoeg in elk geval om komende zaterdag in de uitwedstrijd van DFC tegen Unitas in Gorcum op speelminuten te rekenen. Maar dat bepaalt uiteindelijk trainer Laurens Gerlich. Die weet in elk geval dat Louisiano, die al vanaf de F-jes onafgebroken bij DFC speelt (´Het is toch mijn cluppie!´) super-gemotoiveerd is. Net als zijn ploeggenoten.  ´We pakken zeker een periode´, zegt Louisiano die volgend jaar logistiek op hbo-niveau wil gaan studeren in AD De Dordtenaar.
Gesloten voor reacties