FOTONIEUWS: DFC – EBOH vastgelegd door DFC’s Stephan van Beusekom

18 december 2006 1667x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FOTONIEUWS: DFC – EBOH vastgelegd door DFC’s Stephan van Beusekom

Selectiespeler Stephan van Beusekom (21) kon afgelopen zaterdag niet met zijn DFC 1 meespelen in de vriendschappelijke derby tegen EBOH 1 (zaterdag). Reden: een vers behandelde hoofdwond waarvan de hechtingen zaterdag nog niet waren verwijderd.


Dat weerhield Stephan er niet van het duel te volgen en wel op een heel bijzondere manier. Stephan: ,,In plaats van spelen heb ik mijn hobby uitgeoefend langs de lijn; namelijk fotografie. Misschien is het leuk deze foto’s op de website van DFC te plaatsen”.


Prompte reactie van website-eindredacteur Fred van Dongen: ,,Natuurlijk is dat leuk Stephan. Zulke initiatieven juich ik van harte toe en met mij – denk ik – heel de club. Dus nemen we alle door jou geleverde foto’s onder grote dankzegging mee!”.


De ontmoeting eindigde overigens in een 2-3 zege voor het een klasse hoger spelende EBOH. De DFC-goals kwamen op naam van James Beije en Sadik Karasahin. EBOH scoorde de winnende goal in de allerlaatste minuut.


FOTOREPORTAGE STEPHAN VAN BEUSEKOM
Gesloten voor reacties