DFC – Asperen (3): Jordy een middag in het brandpunt van de belangstelling

11 november 2006 615x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – Asperen (3): Jordy een middag in het brandpunt van de belangstelling

Jordy Boogert was bij DFC – Asperen vanmiddag de Pupil van de Week.  Hij mocht daarom  present zijn  bij de bespreking inclusief lunch vooraf en deed verder volop mee aan de warming-up. Jordy assisteerde de scheidsrechter ook bij de toss om vervolgens de symbolische aftrap te verrichten. Vanuit de DFC-dug-out zag Jordy zijn DFC helaas nipt verliezen met 0-1.


Na afloop ontving hij in de bestuurskamer het bekende DFC-vaantje en de van de handtekeningen van de spelers voorziene wedstrijdbal. Hij kreeg ze uit handen van DFC-middenvelder Merijn van Groesen. Na afloop liet een glunderende Jordy, die eerder dit jaar een wedstrijd van FC Barcelona bezocht als winnaar van de zg. Sportdrank-wedstrijd van DFC,  zijn ouders en broertje delen in het heerlijke gevoel dat hij deze middag in het brandpunt van de belangstelling stond.
Gesloten voor reacties